FORETAKSINFORMASJON

Hattfjelldal kommune, org.nr. 944716904

Kontaktdetaljer

Hattfjelldal kommune

O.T.Olsens vei 3A

8692 Hattfjelldal

Epost: post@hattfjelldal.kommune.no

Tlf: 75 18 48 00

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

Produktinformasjon

Du kan velge om du vil kjøpe dagskort til kr. 210,-, 3-dagers kort til kr. 370,-, ukeskort til kr. 525,- eller sesongkort til kr 1200,-. Betalingen skjer via bankkort som ved ordinær netthandel. Når kjøpet er gjennomført vil du motta en kvittering på sms og e-post. Gyldig kvittering må fremvises ved kontroll i løypenettet. Registreringsnummeret på skuteren må være identisk med det registreringsnummer som er oppgitt ved kjøp av kortet.

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Prisen er per kort og gjelder for ett kort til en skuter. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Refusjon

Allerede kjøpte kort refunderes ikke. Vi flytter heller ikke kortet over på andre skutre. Kun dobbeltkjøp og åpenbare feilkjøp refunderes.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

Personopplysninger

Hattfjelldal kommune behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos Hattfjelldal kommune blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.