FORETAKSINFORMASJON

Hattfjelldal kommune, org.nr. 944716904

Kontaktdetaljer

Hattfjelldal kommune

O.T.Olsens vei 3A

8692 Hattfjelldal

Epost: post@hattfjelldal.kommune.no

Tlf: 75 18 48 00

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

Produktinformasjon

Du kan velge om du vil kjøpe dagskort til kr. 200,-, 3-dagers kort til kr. 350,-, ukeskort til kr. 500,- eller sesongkort til kr 1150,-. Betalingen skjer via bankkort som ved ordinær netthandel. Når kjøpet er gjennomført vil du motta en kvittering på sms og e-post. Gyldig kvittering må fremvises ved kontroll i løypenettet.

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

Personopplysninger

Hattfjelldal kommune behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos Hattfjelldal kommune blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.